Polish Auto

Polish Auto

Curățarea caroseriei

Se realizează prin spălarea manuală a maşinii folosind produse şi tehnici specifice fiecărui reper.

Decontaminarea suprafețelor vopsite

Se realizează folosind o argilă specială care acționeaza în porii vopselei, înglobând impuritățile microscopice ce nu au putut fi curățate prin spălare.

Înlăturarea defectelor prin şlefuire

Se înlătură defecte precum: incluziuni de praf, scursuri, coajă de portocală, gazări. Pentru aceasta procedură se foloseşte o maşină de şlefuit rotativă cu orbită de 3mm (max. 5mm) și un taler suport flexibil sau coli abrazive de diferite granulaţii.

Superfinisarea zgârieturilor

În cursul acestei etape zgârietura medie este de 2 microni. După această etapă, zgârietura medie rămasă este de aproximativ 0.5 microni (se ajunge la semiluciu) şi astfel se poate reda luciul folosind mai puţină pastă abrazivă şi scăzând şansele ca după un anumit interval să apară o “alburire” sau un efect holografic în zona polișată.

Compounding (compusul)

Îndepărtează zgârieturile dobândite la spălătorie, zgârieturile adânci dar care nu au străpuns mai mult de 25% masa lacului, oxidările medii și petele.

Protejarea caroseriei se va face prin ceruirea totală a caroseriei. Pretul variaza in functie de dimensiunile masinii de la 100€ la 200€.