Tratament Igienizare

Tratament Igienizare

Pentru tratamentul de igienizare avem un aparat profesional care se bazează pe un atomizor ultrasonic ce emite vapori fini în interiorul mașinii. Toate autoturismele noi sunt dotate cu aer condiționat ce asigură pasagerilor o temperatură optimă față de cea înregistrată afară în timpul zilelor toride de vară.

În schimb, nu toți producătorii iau în considerare calitatea aerului care iese din sistemul de climatizare. O mare cantitate de alergeni se poate dezvolta și supraviețui în interiorul sistemului de climatizare, iar când este pornită ventilația aceștia se împrăștie în întreg autoturismul.

Pentru a garanta o igienă optimă în interiorul mașinii dvs. este insuficientă doar înlocuirea din când în când a filtrului de polen. Filtrul de polen asigură protecție împotriva prafului, a polenului și a mizeriei de afară, dar nu poate garanta protecția împotriva microorganismelor care se dezvoltă în mediu umed așa cum este tubulatura sistemului de climatizare.

Tratamentul pentru igienizarea completă a sistemului de aer condiționat al mașinii dvs. constă în nebulizarea unei soluții dezinfectante care pătrunde în tubulatura sistemului de climatizare determinând eliminarea mucegaiului, a bacteriilor și a particulelor de praf.

Datorită acțiunii ultrasonice, soluția acționeaza inclusiv asupra tapițeriei și a tuturor componentelor din habitaclul mașinii. După un tratament de doar 20 de minute, toate mirosurile neplăcute din interiorul habitaclului mașinii dvs. vor dispărea iar dvs. veți putea respira din nou un aer curat și, foarte important, sănătos!